© 2017 created with Wix.com en debbypeeters.com

 06 153 255 26

hurmesdierenthoes@gmail.com

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
Oprichtingsakte Stichting Hurmes Dierenthoes
Uittreksel Handelsregister Kamer van Koophandel
Beleidsplan Stichting Hurmes Dierenthoes 2017
Flyer Stichting Hurmes Dierenthoes
Huishoudelijk reglement Stichting Hurmes Dierenthoes
Kleine kop
Activiteitenrapport 2017
Jaarrekening en balans 2017
jaarrekening en balans 2018

Wie zijn wij

Ik ben Sandra, oprichtster en voorzitter van Hurmes Dierenthoes. Mama van twee jongens Luca en Sem en getrouwd met Patrick. Van kleins af aan ben ik zoals ze dat zeggen een echte dierengek en heb ik een zwak voor de zielige dieren die hulp nodig hebben. Zo lang ik me kan herinneren sleepte ik alles mee naar huis dat gewond was of hulp nodig had. Vele bezoekjes aan de dierenarts, nachtelijke voedingen voor de vele weesjes en een uitpuilende medicijnkast voor de aanwezige zorgenkindjes. Mijn opleidingen heb ik allemaal gericht op de dier- en veehouderij en diergezondheidszorg. Bij de Middelbaar Agrarische School en Hoger Agrarische School heb ik vele weken stage gelopen bij verschillende bedrijven in de dierhouderij. Van een zeugenbedrijf, melkveebedrijf en geitenhouderij tot een kinderboerderij, dierenasiel, dierentuin en dierenarts. Op deze manier heb ik veel kennis opgedaan van de verschillende dieren, die ik daarna in de praktijk zelf ben gaan uitvoeren. Nu vele jaren later, omringd door een meute van zorgbehoevende kindjes, mijn droom verwezenlijkt in het Thoes voor al deze dieren. Samen met Patrick zijn wij de vaste verzorgers  van alle dieren.

Naast het verzorgen van de dieren zijn we bezig met het Thoes zo optimaal mogelijk in te richten voor de dieren.

Ik ben Debby Peeters, zus van Sandra, en ook een groot dierenliefhebber. Ik heb twee passies in mijn leven. Mijn dieren en mijn hobby, het maken van Illustraties.

Ik woon samen met mijn honden, katten, kippen, konijnen en cavia's. Allemaal afkomstig van plekken waar ze niet meer welkom waren. Naast het verzorgen en vertroetelen van deze dieren zijn het ook grote inspiratiebronnen voor mijn andere passie het illustreren. Mijn hondje Pixel afkomstig van een asiel uit Spanje, speelt de hoofdrol in mijn eerste prentenboek Lieveheershondje. 

Binnen de stichting ben ik benoemd als secretaris en penningmeester. Middels mijn creatieve achtergrond ben ik ook betrokken bij het opstellen van de website, folders, visitekaartjes en alles wat nodig is om de stichting op een creatieve manier te ondersteunen.

Ik ben Wiel Peeters, vader van Sandra en Debby en sinds kort betrokken als bestuurslid bij Stichting Hurmes Dierenthoes. Sandra en Debby hebben de dierenliefde van mij geërfd kan ik wel zeggen. Ik heb altijd dieren om me heen gehad en blij om nu deel te mogen uitmaken van de stichting. Ik zal als algemeen bestuurslid aan de slag gaan.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now